Yves Rocher Body and Hair Mist

Hallo lieve lezers,

Bij de mooie temperaturen van de afgelopen week begin je natuurlijk weer te fantaseren over de geurige bloemetjes en de mooie kleuren!

DSC_1442.NEF.jpg

Yves Rocher brengt ook dit jaar weer een grote collectie Body and Hair mist flesjes op de markt met een heleboel fleurige geurtjes! Van een frisse kokosnoot naar rustgevende lavendel. De flesjes zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende geuren en kleuren en zijn vanaf nu beschikbaar! Voor één flesje betaal je € 6,95, he-le-maal niet veel dus voor een body en hair mist!


Mango – Koriander

DSC_1439.NEF

Wat een gekke combinatie, zal je misschien denken! Maar niets is minder waar… Deze ingrediënten zorgen voor een vitaliserende werking en geven je ineens meer energie! De zoete geur van mango en de kruidige toets van koriander is echt een topcombinatie! Ik gebruik deze meestal als het een zonnige dag is.

Kokos

DSC_1430.NEF

Heerlijk dromen over een prachtig eiland, ver van het koude België, met een zonnebril op je snoet en een kokosnoot in de hand! Deze zoetgeurende mist is perfect om mee te nemen op vakantie! Ik hou enorm veel van alles wat met kokosnoot te maken heeft, dus dit productje staat alvast klaar voor deze zomer!

Olijf – Petitgrain

DSC_1440.NEF

Deze body en hair mist zit al in mijn dagelijkse routine verwerkt. De combinatie van petitgrainolie en olijf zorgt voor een frisse geur, maar is ook wel rustgevend. Perfect te gebruiken bij stressmomenten of gewoon elke dag van de week!

Lavandin – Braam

DSC_1438.NEF

Mijn absolute favoriet wanneer ik onder de wol kruip! Dit rustgevend aroma is ideaal om een goede nachtrust te verkrijgen. Lavendel en braambessen geven je haar en lichaam een geweldig einde van de dag!


 

De Body en Hair productjes zijn echt hemels om te gebruiken en blijven bovendien lang hangen in je haren en/of kledij. Ze ruiken helemaal niet sterk, maar hebben eerder een subtiele toets. De flesjes bevatten 100 ml; niet zo handig in de tas, maar je kan er bijvoorbeeld eentje in de auto leggen of op je nachtkastje zetten.

Verder nog zijn de geuren Framboos & Munt, Bourbonvanille, Amandel & Oranjebloesem en Perzik & Steranijs aan de collectie toegevoegd! Neem zeker eens een kijkje op de website van Yves Rocher of in de winkel!

 

Genieten is de boodschap!

liefs,

Silke x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s