And I think to myself …

img-20190128-wa0016

What a wonderful world!


Reizen… Wie houdt er niet van? Eigenlijk trek ik er te weinig op uit! Het vliegtuig op en de wijde wereld zien; dat is nog steeds één van mijn grootste dromen. Dankzij fotocadeau.nl kan ik alvast inspiratie opdoen met een prachtige wereldkaart op glas!


 

De wijde wereld in het klein! 

Wereldkaarten.nl is een onderdeel van fotocadeau.nl. Op de website staan tal van ontwerpen van wereldkaarten, maar ook land- en stadskaarten vind je er terug op o.a. op hout, canvas, prikbord (kurk) en zelfs wereldkaartbehang! Ook interesse in zo’n wereldkaart kopen om aan je muur te hangen? Bekijk zeker en vast de website!

Wereldse keuzes maken

Wat een keuzemogelijkheden! Van fotocadeau.nl mocht ik een wereldkaart kiezen op plexiglas. Uiteindelijk koos ik voor de ‘vingerafdruk – zwart wit met tekst’. Dit model past in elk interieur en bevat bovendien een leuke quote onderaan. Mensen die mij kennen, weten dat ik verzot ben op quotes, dus de keuze was snel gemaakt.

De wereldkaart staat momenteel op onze slaapkamer, maar verhuist binnenkort naar de
huiskamer zodat iedereen kan meegenieten van dit kunstwerkje. Het is een relatief groot
formaat (90 x 60 cm) dus je kan er zeker niet naast kijken!

Make sure you leave your mark on the world! 

Ingepakt staat netjes!

Het pakket werd geleverd door DHL. Een firma die wereldwijd bekend staat voor het leveren van tal van pakjes in allerlei formaten. Zo ook mijn pak(je)! Slechts zes werkdagen na mijn bestelling werd de kaart geleverd. Helaas was ik die dag niet thuis, maar een vriendelijke buur ontfermde zich over mijn pakket.
De kaart kwam aan in een grote kartonnen doos, met daarin een zeer netjes verpakt plexiglas; de vier hoeken bovendien extra beschermd. Top dus!

 

img-20190128-wa0000

Review

Eerlijk gezegd heerste er aanvankelijk twijfel om iets te bestellen. Waarom? De website was mij volstrekt onbekend en ik wist bijgevolg niet hoe het precies zat met de kwaliteit van de aangeboden artikelen. Was me dat eventjes een meevaller! Het zwart komt mooi uit op de witte achtergrond en het totaalplaatje past perfect in ons huisje! Ik kijk er alvast naar uit om deze aanwinst te bewonderen in de huiskamer! Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de andere ontwerpen op hout, canvas, etc. Wist je dat je ook een foto op plexiglas kan bestellen? Leuk ideetje voor Valentijn!

Check snel wereldkaarten.nl als je ook van reizen houdt en (een klein beetje) de wereld in huis wilt!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s