24 days of Rituals 🎅 8 – 14 december

Hier ben ik weer met een update van de prachtige Deluxe Ritual of Advent kalender! Zoveel leuke spulletjes… I love it! Echter, hoe dichter de feestdagen dichterbij komen, hoe minder doosjes ik kan openen. Dat betekent daarentegen wel dat ik deze productjes allemaal kan uitproberen! 


 

The Ritual of Samura – DAG 8

Hier zijn we al aan nummer 8! In dit doosje zit de 2 in 1 shampoo & shower gel van Samurai. De biologische bamboe en diepzeemineralen zorgen ervoor dat je een verfrissende, verkwikkende douche kan nemen. Een leuke start van de dag dus!

Winter Warrior. This Samurai Cool Down is twice as nice: it’s both a shampoo and a shower gel.’

 

Rituals Advent Edition – DAG 9

De tweede zondag van de maand schenkt ons ook nu weer een kaarsje met de geur van watermeloen en granaatappel. Opnieuw komt de fruitige kerstgeur je tegemoet!

The Second Sunday. Your journey to joy starts with lighting this candle on the second  Sunday of December.’


 

The Ritual of Karma – DAG 10

OH! MIJN ABSOLUTE FAVORIET! Wanneer ik deze in de winkel zie, dan staat die binnen de kortste keren bij mij thuis! Momenteel ligt er een – bijna lege – versie in mijn nachtkastje. De geuren van witte lotus en organische witte thee zijn zo verfrissend. Elke keer ik de mist op mijn bed of lichaam spuit, word ik instant vrolijk!

Summer in December. The Ritual of Karma bed & body mist adds a bit of sunshine to the darker days of winter.’

 

 

The Ritual of Sakura – DAG 11

CARPE DIEM! Zo staat op het flesje te lezen en met deze zin wordt deze voedende shampoo meteen besproken! De belangrijkste ingrediënten zijn arganolie en shikakai, een natuurlijk ingrediënt dat al eeuwen in India wordt gebruikt. De kersenbloesem en biologische rijstmelk zijn geuren die je dag én haren meteen goed maken!

The Gift of a Good Hair Day. This renewed shampoo from The Ritual of Sakura leaves your hair lustrous and scented.’


 

A Rituals Miracle – DAG 12

Al weken kijk ik uit naar een nieuwe mascara en vandaag wordt mijn geduld eindelijk beloond met een superleuke mini-versie van de Miracle 3-in-1 mascara van Rituals. Nu weet ik meteen wat er op mijn Beauty Wish List staat! Deze mascara krult, verlengt en geeft de wimpers meer volume. Het is niet waterproof, maar zeker wel eens het proberen waard!

It’s a (mini) Miracle! .. Is what you’ll say when you see how this best-selling mascara lenghtens your lashes.’

 

The Ritual of Namasté – DAG 13

Een maskertje a day, keeps the filth away! Voor het eerst zit er een masker in de adventskalender. The Wonder Mask met zwarte modder en houtskoolpoeder zorgt voor een diepe reiniging van het gezicht. Het is ook een scrub om de dode huidcellen te exfoliëren. Er zit een spateltje bij om het masker gemakkelijker aan te brengen!

‘It’s a Wonderful Mask. This wonder mask set helps you get your glow on in time for Christmas.’ 


 

The Ritual of Sakura – DAG 14

Zachte kersenbloem en voedende rijstmelk, de ingrediënten van een zalige body scrub. Deze scrub gebruik ik al een tijdje en ik ben zo blij dat het in de adventskalender zit! Wat ook heel leuk is, is dat deze verandert in een heerlijke schuimende massa om je ‘body’ nog meer mee te verwennen!

Be Sweet to Your Skin. This shower scrub from The Ritual of Sakura is a rejuvenating present for body and soul.’

IMG_5390

 

Happy weekend!

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s