24 days of Rituals 🎅 1 – 7 december

It’s the most wonderful time of the year !

Wie kijkt er ook altijd uit naar december? 

Winterse gezelligheid, warme chocolademelk met dat tikkeltje extra slagroom, de kerstboom versieren, … en natuurlijk ook DE ADVENTSKALENDERS! 

Elke dag een deurtje of doosje openmaken om met spanning te kijken wat er in zit, wie wil dat nu niet?! Bij deze stel ik jullie The Ritual of Advent – Deluxe Calendar voor! Elke week leg ik uit wat er in de doosjes zit. Geniet ervan en vertel vooral zelf in een reactie welke adventskalender jij hebt! 


The Ritual of Ayurveda – DAG 1

In de doos van dag 1 zat deze zalige hand wash. Je handen ruiken na het wassen naar indiase roos en amandelolie! Op de achterkant van de doos stond een schattig  tekstje:

Santa loves Ayurveda. And your hands will too – wash worries away with the balancing fragrance of Indian Rose.’ 

Rituals Advent Edition – DAG 2

Dag twee was de eerste zondag van december. Zoals vorig jaar zit in elk doosje dat je zondag opent een kaarsje (denk ik). Dit schattig dingetje ruikt hemels! De geur bestaat uit watermeloen en granaatappel; een goede combinatie voor een fruitige kerstgeur doorheen je huis. Gek dat de combinatie van deze twee geuren voor een kerstsfeer zorgen!

The First Sunday. Lighten your heart with hope by lighting this candle on the first Sunday of December.’


The Ritual of Ayurveda – DAG 3

Hoe leuk is het flesje dat in doosje 3 zit!? Een heel handig reisformaat met een droge olie binnenin.  De twee belangrijkste ingrediënten in deze olie zijn basilicum en amandelolie. Je kan dit zowel op je lichaam als in je haren gebruiken. Amandelolie voedt het lichaam en het haar en reguleert de vochtbalans. Basilicum wordt in India ‘de koning der kruiden’ genoemd.

Merry Massage! Stay balanced during the hectic holidays with The Ritual of Ayurveda Vata dry oil!’

The Ritual of Karma – DAG 4

Here comes the sun… In doosje 4 zit de zomer! De geuren van witte lotus en organische witte thee doen me echt terugdenken aan een zalige zomervakantie! Dat mag ook wel eens, zeker bij deze donkere dagen! Dit is een zachte shower gel die schuimt wanneer je het op de huid aanbrengt. Een zeer zachte maar voedende belevenis voor je huid! Good Karma for Christmas. Radiate positive vibes wherever you go with the beautiful scent of holy lotus and white tea.’


The Ritual of Happy Buddha – DAG 5

De geur van deze Happy Buddha body cream schreeuwt écht KERST! Zoete sinaasappelen en cederhout doen je wegdromen… Deze lichaamscrème zit VOL positiviteit! Een zaligheid voor de huid!

‘Joy for Body and Soul. Be jolly like Santa and Buddha with The Ritual of Happy Buddha body cream.’

The Ritual of Namasté – DAG 6

Deze anti-aging ampule is iets waar ik zeer benieuwd naar ben ! De vloeistof helpt je de huid extra te hydrateren en verzacht de fijne lijntjes en rimpels die zich beginnen te vormen. In deze ampule zit saffraanbloem en heilige lotus.

Tis the Season to be Ageless. Give yourself the gift of youthful, radiant skin by adding this anti-aging ampoule to your skin care ritual.’

IMG-20181207-WA0003

Rituals … – DAY 7

YES! Nagellak! Zo blij dat deze in de adventskalender zit dit jaar! Het is een prachtig kleurtje, Burgundy, dat je heel gemakkelijk kan aanbrengen met de platte kwast. Burgundy is het perfecte kerstkleurtje om je outfit in de verf te zetten!

‘A Christmas Miracle at Your Fingertips. Seasonal sparkle is all in your hands with the Miracle nail varnish.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s