BEAUTY KITCHEN: 5 Minute Miracle Mask

WAT? Slechts VIJF minuten? 

Inderdaad !!! Dit nieuwe product van Beauty Kitchen is ideaal wanneer er weinig tijd voorhanden is en je toch aan je geliefde huid wilt denken! Het maskertje zorgt ervoor dat je huid al binnen de 24 uur begint te ‘detoxen’.  De Seahorse Plankton, verwerkt in dit beautyproduct, bestaat eigenlijk uit 100 procent natuurlijke microalgen.

Volgens Beauty Kitchen doet het masker de volgende dingen:

Het behoudt de natuurlijke, jeugdige uitstraling van de huid.
– Het maakt de huid glad en kalmeert de probleemgebieden
– Het stimuleert de elasticiteit van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Het hydrateert en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf

bron: holandandbarrett website

GEBRUIK

Het Seahorse Plankton masker gebruik je best wekelijks op het gelaat. Bovendien mag je gerust ook de nek en decolleté mee insmeren.

Je brengt een dun laagje aan op de aanbevolen plekken. Het masker moet dan 5 tot 15 minuten inwerken. Om het maskertje af te spoelen gebruik je best warm water en een handdoek. In de collectie van Seahorse Plankton vindt je ook de High Definition Facial Oil, waarmee de huid nog meer geactiveerd wordt.


REVIEW

Eigenlijk ben dit product nog volop aan het testen, maar ik ben er toch al best tevreden over. Eerst kon ik het niet geloven dat het masker maar 5 tot 15 minuten moest inwerken. Uiteindelijk hoeft het ook niet langer, want het product werkt na één keer gebruiken al vrij goed.

Mijn huid ziet er meteen fris en ‘wakker’ uit. Het gezicht voelt zacht aan en ik merk persoonlijk dat de huid echt wel gereinigd is. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik er meteen een pak jonger uitzie (wat ook niet de bedoeling is), maar mijn huid voelt niet geïrriteerd aan. Het masker kalmeert en helpt ook bij onzuiverheden. Ideaal dus voor gebruik tijdens warme temperaturen die de gevoelige huid kunnen irriteren. Anderzijds heeft het product een ietwat sterkere geur, maar die is eerder fris te noemen en zeker niet onaangenaam.

Seahorse Plankton masker is verkrijgbaar in Holland And Barrett voor 19,99 euro!

Tijd voor een wellnessavond @ home dus!

Fijne dag

Silke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s