MOSCHINO Pink Fresh Couture

 

YES! Dankzij ICI Paris XL won ik deze Moschino Fresh Couture (pink)!

Inmiddels is deze eau de toilette in de vorm van een schoonmaakmiddel al wereldberoemd geworden. Moschino bracht eerst de blauwe versie op de markt, maar  nu is er een nieuwe roze (!!!) variant.


Het uiterlijk

De verpakking heeft een opvallende felroze kleur. Dit vind ik op zich al een superleuk detail. Het doosje moet onderaan worden geopend en dan pas verschijnt het flesje. Deze heeft op zich al een heel specifieke vorm; het lijkt wel een extra vrouwelijk schoonmaakmiddel! De roze variant van deze Fresh Couture geeft je een instant lentegevoel!

IMG_4079

De geur

Het product heeft een friszoete, bloemige geur. Ideaal dus voor het vrouwelijke geslacht . Persoonlijk hou ik wel van de iets zoetere, maar toch frissere geurtjes. Het recept van dit parfum zet het vrouwelijke extra in de kijker: Roze Grapefruit, Cassis en Lelietje-van-dalen zijn de hoofdingrediënten. Daar wordt nog Wilde Roos, Roze Hyacint en Granaatappelpitjes aan toegevoegd. Hier en daar werden ook nog wat toetsen van Musk, Cederhout en Ambrox (amber) aangebracht.


Mijn mening

Zoals eerder vermeld ben ik een fan van zoete geuren die toch nog mooi blenden met de frisheid van bloemen. Bovendien is deze eau de toilette zeker en vast een eyecatcher. Wanneer het flesje uit mijn handtas te voorschijn komt, zijn alle ogen op mij gericht.

De Moschino Fresh Couture Pink is helaas niet onuitputtelijk, maar ik zal alvast niet twijfelen om meteen een nieuw flesje aan te schaffen. Dit is mijn absolute lentefavoriet!

Liefs,

Silke x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s