Bluxbox – April 2017

BLOG & VLOG

Bluxbox is momenteel niet meer weg te denken op Social Media. In april maakte ik voor het eerst kennis met het concept. Hieronder geef ik alvast wat meer uitleg.


Bluxbox 

Deze box is voor alle beautylovers die graag nieuwe producten ontdekken. Bluxbox biedt een maandelijks abonnement aan, waarbij je vier tot zes producten ontvangt. De box wordt gratis aan huis geleverd en heeft een heel mooie verpakking. Even genoeg van al die beautyproducten? Geen probleem. De levering kan maandelijks worden stopgezet. Het prijskaartje bedraagt slechts
€ 14,95 per maand, dus zeker het proberen waard!

De beautyproducten

IMG_3813

Het eerste product dat mij bekend in de oren klonk, was de Nivea Care intensief voedende crème. Deze crème is geschikt voor gezicht en lichaam; m.a.w. van top tot teen. Eén van de bestanddelen van dit product is de verzorgende hydrowax, welke de huid intensief voedt zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Bij het insmeren van deze crème krijg je instant een zacht velletje.

Een product waarover ik heel enthousiast benBLOG & VLOG-001, is het Beebee Professional Higlighter Powder. Gezien mijn uitgesproken liefde voor highlighters wou ik deze zeker en vast meteen uittesten. Het poeder is goed gepigmenteerd en de aanwezigheid van Marula-olie zorgt bovendien voor een échte spring-glow op de huid. Deze is wat mij betreft zeker de moeite waard!

BLOG & VLOG-002

Click Click Lipstick (Doucce): alleen al de naam klinkt zo leuk! Het is een prachtig kleurtje; ideaal voor zowel een doordeweekse werkdag als een leuke avond uit. De lipstick is verrijkt met allerlei ingrediënten die hydraterend en verzachtend werken. Daarom voelt dit product niet plakkerig aan. De lipstick zelf klikt stevig vast, waardoor er geen sprake is van uitdroging.

IMG_3815Met mijn vingernagels heb ik een haat-liefde relatie. De ene keer ogen ze heel sterk en lang, de andere keer bijt ik ze helemaal kort en pruts ik aan de loszittende velletjes. Niet leuk dus. De Bluxbox bevat misschien wel de oplossing! De Trind Cosmetics Nail Balsam klinkt alvast als muziek in de oren! De balsem helpt de hoeveelheid nagelvocht te optimaliseren en eveneens de groei van de nagels te bevorderen. Het is belangrijk om het gezicht te ‘moisturizen’, maar nu dus ook de nagels, dankzij dit product! Op de website vind je bovendien nog tal van andere nagelproducten terug in het assortiment.

 

IMG_3812Eén van mijn favoriete producten is de droogshampoo! De Batiste droogshampoo kwam deze maand met de box, wat bij mij spontaan een vreugdedansje teweegbracht! Vooral omdat het de Cherry-variant is én dan nog eens in Travel Size! Kan het nog beter?! Deze droogshampoo is de oplossing wanneer je even geen zin hebt om alweer je haren te wassen of gewoon ook tussen de wasbeurten door. De geur van zoete kersen is zo aangenaam! Goed schudden voor gebruik is wel nodig. Vervolgens op ca. 30 cm afstand van het haar verstuiven, inmasseren en dan uit de haren borstelen. Et voila! Een frisse, heerlijk geurende haardos !


Mijn mening

Veel (tevreden) bloggers hebben reeds een maandelijks abonnement op deze box. Zelf hou ik ervan om nieuwe, interessante beautyproducten te ontdekken en de Bluxbox bleek dan ook allerminst een teleurstelling. Voor amper € 14,95 ontving ik vijf uiteenlopende producten van zeer goede kwaliteit.

Meer informatie vindt u op de website van Bluxbox. Geef het zeker een kans!

xxx

Een gedachte over “Bluxbox – April 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s