REVIEW: Hairjazz voor prachtige haren.

 2ad00-blog2-008

Herinneren jullie je deze blogpost nog?

Harmonylife contacteerde mij een paar maand geleden met de vraag hun Hairjazz producten uit te testen en te reviewen. Jullie nieuwsgierigheid wordt bij deze eindelijk beloond!

Hairjazz wordt voornamelijk gemaakt om de groei van het haar te versnellenKlinisch onderzoek naar deze producten stelt dat het haar merkbaar zachter wordt en tot drie keer sneller groeit. Mijn hoofdharen, daarentegen, kenmerken zich eerder door een trage groei. Het gebruik van föhn en stijltang doen hier overigens ook niet veel goeds aan. De haren worden snel broos en de puntjes moeten toch wel regelmatig worden bijgeknipt.

Gezien de producten getest zijn op verschillende haarsoorten stond ook ik te popelen om de test zelf uit te voeren. Zeg nu zelf.. . Wie wil nu geen lange haardos?


REVIEW:

hairjazz

Eigenlijk zegt het resultaat op bovenstaande foto’s op zich al genoeg, maar dat zou dan weer tè kort door de bocht zijn. Toegegeven:  aanvankelijk stond ik er een beetje sceptisch tegenover.

Producten die het haar op slag gezonder maken; onwaarschijnlijk toch? Niets is minder waar!

Op 6 maart gebruikte ik de Hairjazz-producten voor het eerst. Het proces kan omschreven worden als volgt. Eerst de shampoo goed inmasseren en een paar minuten laten intrekken. Daarna uitspoelen en het masker aanbrengen, dat men enkel op de haarpunten dient te gebruiken. Vervolgens op handdoekdroog haar de lotion spuiten en inmasseren (meteen op de hoofdhuid) en uiteindelijk het serum op de uiteinden van het haar aanbrengen. Klinkt als een hele klus, maar dat viel eigenlijk heel goed mee. Daarenboven hebben de producten een speciale, maar lekker frisse geur.

Mijn beoordeling:

  • Heel professionele producten
  • Het haar voelt gezonder aan
  • De haargroei is duidelijk te zien
  • Minder snel vette haren

Conclusie: Ook al lijkt het misschien allemaal niet zo spectaculair; de Hairjazz-producten doen uiteindelijk wél wat ervan wordt verwacht. Mijn haren zijn daarvan alvast het ontegensprekenlijke bewijs.

Bedankt, Harmonylife, voor de leuke samenwerking! In de toekomst hoop ik jullie opnieuw van dienst te kunnen zijn!

x

Volg me ook op Bloglovin’ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s