Two Turtle Doves

It’s that time of the year again 🎄

Het is bijna december, de officiële kerstmaand. Ik kijk er zo naar uit dat ik per ongeluk vorige week de kerstboom al gezet heb…

Maar het leuke aan de feestdagen is, dat Lush (jep, ik zei LUSH) weer eens een nieuwe lading fantastische kerstproducten heeft.
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een superschattige doos.
In de doos zitten acht cadeautjes, die je op het kaartje kan zien. Wanneer je de doos opendoet komen er hartjes en duiven uit. Het deksel van de doos hangt nu mooi op in huis als kerstversiering. 💕

Ten eerste zitten er twee Bath Bombs in. Mistletoe is de roze – muntgroene bal.
Het ruikt heel speciaal. Niet bepaald mijn favoriete geur maar als je er een paar keer aan ruikt, lijkt het beter en beter. In deze bath bomb zit de Jasmijnbloem. De ylang-ylang olie geeft een bloemige geur. De herstellende en ontspannende olie die ook nog in de bal zit, is vetiverolie.
De tweede Bath Bomb is Tisty Tosty. Het is een sneeuwwitte bruisbal met gedroogde rozenknopjes in verwerkt. Het ruikt heel erg naar bloemen, maar dat vindt ik zeker niet erg. ik hou van bloemengeur, dus dat is mooi meegenomen. Het ruikt uiteraard naar rozen, maar ook een beetje naar citroen. Er zit ook orriswortelpoeder in om de geur te maken, maar het ruikt helemaal naar roosjes. De rozen brengen balans en herstelt de huid tijdens de koude wintermaanden. Wat nog meer voor je huidbalans zorgt is de gerariumolie, terwijl verstevigd deze ook jouw huid. Zoals in de eerste bath bomb zit hier ook jasmijn in.

Verder in de doos zit ook een Massage BarTender Is The Night heeft deze bar als naam gekregen. Vanaf het eerste moment dat ik het uit de doos haalde begon hij al wat te smelten. Ik heb zo’n massage bar nog nooit gebruikt dus ik ben benieuwd. Het zit in ieder geval vol met oliën die de huid zijdezacht maakt. Muru-muruboter, sheaboter en ylang-ylang olie zijn de bekendste ingedriënten van dit product. Met een vleugje vanille en jasmijn wordt de huid verwend.

De cadeautjes blijven maar komen. 👍
Deze twee producten zijn echt prachtig om naar te kijken. De Bath Melt Snow Angel is een prachtige witte engel met een gouden glitterrand. Wanneer het buiten heel koud is en je een heerlijk warm bad wil nemen, dan is dit product ideaal. De huid wordt gehydrateerd door dit kleine engeltje. De belangrijkste ingrediënten in dit product zijn cacaoboter en rozen, maar het heeft ook nog de lekkere geur van marsepein in combinatie met de roosjes.

Ruby Red Slippers… een bijna bloedrode Bubble Bar. Hou het onder de kraan en het tovert je bad om in een sprookjesachtige rode gloed. Hier zit ook een bloem in verwerkt. Geen jasmijn deze keer, maar wel anjer en ook hier rozen. Samen met de tangerine-olie zorgt deze bubble bar voor een zalig bad.

Rub Rub Rub 😊
Wat een kleur, wat een kleur.
Deze shower scrub is eentje voor het lichaam, maar je kan er ook je haar mee wassen. Deze is al voor de helft leeg bij mij omdat ik er zo graag mijn haar mee was. De zalige geur van citroensap, sinaasappelbloesem en mimosa verfrist je haar. Het fijne zeezout is ontstekingsremmend en is een soort van peeling voor huid en haar.
Had ik maar een reuzepot van dit product, want het is zeker een aanrader.

Het laatste, maar niet het minste product is een klein potje moisturiser, Magical Moringa is een geel, beigekleurige crème op basis van rozenbottelolie, arganolie en moringa-olie. Dit potje is multicultureel. De oliën komen uit Ghana, Zuid-Amerika en Marokko. Blijkbaar wordt gezegd dat de moringa een wonderboom is. De oliën maakt je huid superzacht en er zitten enorm veel vitaminen in.
Lush = life
 Geef het een kans en probeer ook het brede gamma van Lush. Je vindt een winkel in Gent, Brussel, … Je zal zien dat deze producten een verslavende werking hebben en je altijd maar meer en meer wil proberen. 
x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s