Primark Haul


Voor de kerstvakantie heb ik een bezoekje gebracht aan Primark in Gent. Ik kan het natuurlijk niet laten om wat leuke spulletjes te kopen uit die winkel. 

Alles is goedkoper dan in andere winkels en je kan er uren zoet zijn! 
Een klein kaarsje met de geur Winter Berry. Deze kaars ruikt wat kaneelachtig, typisch iets voor de winter. Het staat nu op onze slaapkamer. Een uurtje voor we gaan slapen, doe ik het kaarsje branden en dan ruikt de slaapkamer heerlijk winters!
De foto eronder is een dikke, grijze coltrui. Meer woorden hoef ik er niet aan te besteden natuurlijk want het zegt het al zelf. Ik draag heel graag dikke truien. Ze geven me een cosy gevoel. Dat is ook een beetje waarom ik van de winter hou. Dikke trui en jas aan en naar de kerstmarktjes gaan. Heel gezellig!
I love deze pyjama! Het is een echt kerstpyjama! Het shortje is rood en heeft een typisch wintersjabloon met kristalletjes enz. Op het topje staat een rendierkop met een kerstmuts op. De kerstmuts heeft een badhanddoekstof.
Onder de foto staat nog een pyjama. Die is net ietsje dunner als de andere, maar heeft een lange broek.
Het is misschien niet zo goed te zien, maar daar staat mijn nieuwe beautycase. Ik had zo al eentje in het wit gekocht voor tijdens de zomermaanden, maar die mag nu lekker plaats ruimen voor een donkerblauwe versie. Deze wordt ook minder snel vuil.
Daarnaast op de foto staat mijn nieuwe haarborstel. NATUURLIJK eentje in het roze. Het is een brede borstel waardoor mijn haar sneller geborsteld is. Hij is ook goed om klitten te verwijderen.
Onder de beautycase en borstel staan weer twee kaarsen. Heb ik al verteld dat ik een enorme geurkaarsenfreak ben? Dan weet je dat nu!
Deze kaarsen hebben de geur Sweet Berry & Patchouli. Het is een frisse, fruitige geur maar heeft toch nog een enorm spoor van winter in zich. De geur is niet zo sterk als de Winter Berry. Het is een aangenaam geurtje!
 Dan heb ik nog twee nieuwe spullen te bespreken.
Deze jas is eentje om te dragen in de tussenperiode. Een niet zo dikke, maar wel nog dik genoeg om redelijke koude temperaturen mee door te slaan. Het is een donkerblauwe jas met een fluffy kap.
En dan de laatste foto is dan ook meteen een confronterende foto. Een lege portemonnee!☺
Veel lees- en shopplezier!
Laat je maar volledig gaan tijdens de Solden!
x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s