#PrayforBelgium

 
 
Zoiets kan je gewoon niet geloven. Zoiets kan gwn niet hier in ons klein landje gebeuren. Het lijkt niet echt. Pff, dit lijkt een stuk uit een film. Een oorlogsfilm, die keiver weg van ons is gefilmd. Maar dit… Ik zou zeggen dat we dit niet zagen aankomen, maar helaas.. Dit is iets wat iedereen wist. Ooit gebeurt het niet zo heel ver vandaan. 
Jammer genoeg is dit HIER in ONS België gebeurd. Dit is wél echt. 
Het jammere is dat ook nu veel mensen weer discussies beginnen over moslims en over het feit dat ze weg moeten want ze zijn allemaal ‘dezelfde’. Gisteren op het nieuws was een klein jongetje dat zei dat ook moslims van het leven houden, vandaag een foto van een Syrisch jongetje met een papier waar op stond “Sorry for Brussels” . 
Het kan me niet schelen wat je van mijn mening denkt, maar niet iedereen is hetzelfde. De gewone mens zoals jij en ik, mensen die moslim zijn, mensen die geen moslim zijn. Wij zijn allemaal maar gewone mensen. De personen die tot zo iets in staat zijn daarentegen, zijn gebrainwasht tot en met. Niet goed in hun hoofd. Luisteren naar een groep die er niet hoort te zijn. Deze personen waren vroeger ook gewone mensen. Helaas is onze wereld té fxcked up geworden en is er teveel haat ontstaan. Jammer jammer jammer ..
#PRAYFORBRUSSELS
#PRAYFORBELGIUM
#WHEREISTHELOVE
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s