Mijn goede voornemens – cliché maar haalbaar!

Vooraleer je denkt van: “Ohnee, weer hetzelfde! Ik lees dit overal!”, wil ik even duidelijk maken dat deze voornemens voor mij zeer belangrijk zijn. Ik wil ze sowieso waarmaken. Het is de bedoeling om jouw voornemens haalbaar te maken voor jezelf. Kijk of luister niet naar anderen bij dit onderwerp. Doe het vooral voor jezelf en je maakt er anderen ook blij mee! 



In het nieuwe jaar… 

  • wil ik hier naar toe: Ik wil zo graag naar Italië. Misschien zal dit niet uitkomen dit jaar. Het enige wat ik wil, is op reis gaan met mijn liefde. De bestemming maakt dan ook helemaal niet uit. In 2015 gingen we al op verschillende citytrips, maar dit jaar zouden we écht wel een reis van 8 dagen willen maken.
  • wil ik meer dit doen: Aan mezelf denken en niet altijd aan anderen. Ik wil mezelf niet ongelukkig maken door altijd iemand anders voor te nemen. Ik wil vooral mezelf op de eerste plek zetten. Ik ga ook proberen om meer water te drinken, gezonder te eten en oefeningen te doen om mijn lichaam te verstevigen. Na de feestdagen is het echt wel eens nodig om mijn lichaam te zuiveren.
  • wil ik graag: Zeker 4 keer op een week workouts doen thuis. Ik zou ertussen ook wel willen gaan lopen. Ik moet mezelf soms echt uit de zetel gooien om oefeningen te doen of te gaan lopen, zeker nu het zo koud is. Maar het moet !!!! Dankzij de hulp van mijn vriend gaan we samen beginnen aan een zeer intensief workout programma.
  • Wil ik dit veranderen: De stress in mijn lijf verminderen. Ik jaag mij zoveel op, voor de kleinste dingen. Dit moet en zal veranderen. Ik doe mensen pijn door boos te doen en te roepen voor de onnozelste dingen. Ik vind het zelf niet leuk en er zijn niets anders dan nadelen aan verbonden.
  • Wil ik dit leren: Plannen en organiseren! Ik doe dat al veel sinds vorig jaar, maar dit jaar wordt nog beter dankzij plannen en organiseren. Ik ben heel blij met mijn Planner Agenda 2016 (Check mijn blogbericht over mijn agenda). Samen met mijn vriend wil ik ook graag Italiaans leren. Eventueel met een thuiscursus!
  • Hoop ik dat: Alles wat ik hierboven heb geschreven, dan ook lukt! Ik krijg veel steun van familie, mijn vriend en vrienden dus hopelijk komt dit allemaal goed!
Wat zijn jouw goede voornemens en zijn ze ook echt haalbaar? 
Let me know x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s