It’s beginning to look a lot like Christmas

 
JA EINDELIJK! De kerstperiode staat weer voor de deur. De mooiste periode ever!
 
❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄  ❄
Overal lichtjes, overal een gezellige, warme sfeer… Zoooo leuk. De periode voor Kerst vind ik de mooiste. Iedereen telt dan af naar Kerstmis en de mensen beginnen alles te versieren. In de winkels vindt je de mooiste kerstballen, slingers, lichtjes en versiering al een hele tijd vooraf.
Ik ben iemand die héél graag alles zo gezellig en romantisch mogelijk maak, maar tijdens deze periode net dat ietsje meer!
Doorheen het jaar zet ik zoveel mogelijk kaarsjes en brandt er amper een lamp. Kaarslicht is en blijft het mooiste en het dan ook handig als je plots geen stroom meer hebt natuurlijk!
Kerst is een periode die je samen met je familie en vrienden viert. Een periode dat je met de mensen die je het liefste ziet, doormaakt. Maar rond die periode schuilt er ook een sombere toets…
Het is snel donker en kil buiten. Je wilt niet veel meer naar buiten komen omdat je anders ziek gaat worden. Kortom, binnenblijven is de boodschap, die zich in je hoofd afspeelt.
Je denkt dan automatisch aan de mensen die er jammer genoeg niet meer zullen bij zijn om samen aan de mooie, gedekte tafel te zitten, om cadeautjes aan te geven. Die mensen vieren enkel nog mee in onze gedachten… Waar zij ook zijn, zij waken die periode extra over ons allen. Dit lijkt me dan toch een lichtpuntje in deze duisternis.

“So please just fall in love with me this Christmas

There’s nothing else that I will need this Christmas

Won’t be wrapped under a tree
I want something that lasts forever
So kiss me on this cold December night.”

❤ KERSTMIS IS IETS MAGISCH, IETS WAAR JE ZEKER NIET TRIESTIG MAG VAN WORDEN. WEES BLIJ MET ALLE LIEFDE ROND JE HEEN. LAAT GERUST EEN TRAAN IN DEZE PERIODE, MAAR DENK ER AAN DAT ER ALTIJD MENSEN ZIJN DIE VOOR JE KLAAR STAAN! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s