Het geeft me vleugels !

Ohja, bijna zomer en de nieuwe zomerdrankjes komen er weer aan !!

Red Bull heeft vijf nieuwe, zomerse varianten

πŸ’’ Red Bull Orange Edition met mandarijn

πŸ’’ Red Bull Green Edition met kiwi

πŸ’’ Red Bull Red Edition met veenbes

πŸ’’ Red Bull Yellow Edition Tropical

πŸ’’ Red Bull Blue Edition met bosbes

De enige smaak die ik al heb kunnen testen was de Green Edition. OLALA ! Als alle smaken zo lekker zijn als deze,dan wil ik ze allemaal nu meteen!

 

Het heeft eigenlijk helemaal niet weg van de smaak van Red Bull. The Green Edition is heel fris, met de smaak van kiwi en groene appel. Het perfecte zomerdrankje dus! Het moet wel heel koud staan, of in een glas vol met ijsblokjes zitten, pas dan kan je écht genieten van dit heerlijke drankje. De geur is op zich meer groene appel dan kiwi, maar dat vind ik zeker niet erg, want groene appel is één van mijn favoriete smaken. Meer van dat dus! Volgens mij wordt dit mijn favorietje.

Ik hoop dat ik nog de kans krijg om ze allemaal eens te proeven, want Red Bull heeft echt z’n best gedaan om de zomer in huis te brengen. De blikjes hebben zo’n leuke kleur, dat je er niet kan weerstaan om er eventueel eens een cocktail mee te proberen. Wanneer ik alle smaakjes heb geproefd, zal ik dan ook eens enkele cocktails uittesten.

 Feel free to send your cocktail ideas!
SantΓ© !!! β˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s