Happy Fathers day .

Zondag was het wel een heel speciale dag voor onze papa’s (pluspapa’s, opa’s, .. ). Het was zo’n dag waar je jouw papa nog eens extra verwend. VADERDAG

Ik had geen flauw idee wat ik voor mijn papa zou kopen. Een gereedschapskist, parfum, een speciaal biertje,… klonk té cliché voor mij dus ging ik op zoek op het internet. Ik kwam plots op de site van Zoet en ik zag even hemel op aarde.  Op de website vind je allerlei zoetigheden om van weg te dromen.

Je kan online bestellen of gewoon langsgaan in de winkel in Mechelen (Onze-Lieve-Vrouwestraat 143). Ik ging naar het tabblad ‘cadeautjes’ en zag het perfecte cadeau staan voor mijn zoetebekpapa. Een doos boordevol heerlijke dingetjes om van te smullen. Ja, zo is mijn papa wel… Misschien heb ik dat toch wel van hem 🙂 . Je kan nog meer cadeautjes bestellen zoals Duivelse snoepjes om voor onze Rode Duivels te supporteren tijdens het EK 2016.

Mijn papa kreeg de een witte doos met een envelop op. Dat was mijn wenskaartje. Op de doos had ik geschreven: “Pas openen wanneer jou dochter het zegt.”. Tuurlijk mocht hij de doos meteen openen. Je kon een persoonlijke boodschap toevoegen aan de binnenzijde van de doos.

Dit was mijn tekstje:

De inhoud van de doos is ook zo schattig. Je vind er alles wat je meteen zou willen opeten.

Het eerste wat opviel waren
vier kleine, schattige, verpakte marshmallows.
Ze zijn van het merk Barù en worden wel eens
‘Chocolat wrapped clouds’ genoemd.
In de verpakkingen zitten,
in pure chocolade verstopte marshmallows,
die gevuld zijn met karamel.

In de doos zit ook een pakje échte babelutten.
 Babelutten zijn snoepjes
 die gemaakt zijn van kandijsiroop
en soms ook een beetje boter.

Dit zijn één van mijn favoriete (chocolade)snoepjes allertijden.
In dit zakje zitten namelijk Orangettes.
Dit zijn heerlijke sinaasappelsnoepjes,
omhuld met melkchocolade of pure chocolade.
De sinaasappelschijfjes in het snoepje zijn gekonfijt.

 Deze verpakking kwam mij ook heel bekend voor. De gele verpakking van Proper Corn, handmade popcorn
met een combinatie van zoet en zout.
 Het zijn enkel natuurlijke ingrediënten in deze popcorn.
Je hebt er verschillende smaken in.
Ik heb er al eens een zakje van gekocht.
Mijn ervaring met deze proper corn is zeer positief allesinds.
 Hopelijk die van mijn papa ook.

Toen ik de Proper Corn wegnam om nog even te kijken of we alles bekeken hadden in de doos, zag ik een klein, bruin doosje met als opschrift: ‘De beste papa ter wereld’.
Niemand wist wat het was. Een klein taartje, pralines, … ?
Wow, de doos ging open en het was nogal een kleurrijke chaos in dat kleine, simpele doosje. Allerlei snoepjes van zuur tot zoet, groot en klein, rood, blauw, geel,…
Een superleuke verrassing aan het einde van de zoektocht door de speciale vaderdagdoos.

Is jullie papa ook zo’n zoetebek? Of willen jullie iemand een leuk verwenpakket van Zoet cadeau doen? Ga zeker eens een kijkje nemen op de website. Je kan er ook chocolademelk bestellen. Dit is misschien het volgende dat ik zou testen ;-). Ik heb de website van Zoet gelinkt bovenaan in mijn blog.

Zoete dromen. 
x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s