What’s in my bag – summer ’16

whatsinmybag

Het schoonmaken van je handtas. Iets waar vele vrouwen onder ons vroeg of laat mee te maken krijgen. Het is een echte struggle. Ik zag op Youtube veel ‘What’s in my bag’ filmpjes en ik dacht bij mezelf. Waarom schrijf ik er gewoon eens geen post over?
Deze tas uit Turkije is mijn ultieme zomerhandtas. Het is een bruin/beige (namaak) Jimmy Choo. Ik kocht ze vier jaar geleden op reis en het is nog steeds mijn favoriete zomerhandtas. Ik hou van de grote, bruine strik vooraan op de tas. Het geeft een extra girly touch.
De Dove Original deodorant ( kruidvat ) is een Travel Size Edition. De originele geur van Dove is en blijft mijn favoriet. Deze koop ik in allerlei maten en soorten. Het blijft dan ook een hele dag lang zitten en het is zo heerlijk fris.
De portemonnee (Sac d’Anvers) is een groter formaat. Je kan deze niet meenemen in minitas bij het uitgaan, maar in mijn handtas past die uiteraard wel.
Tjaa.. If I was a rich girl.. 

Mijn make up (kruidvat & HEMA) :

 • Lipbalm (Balmi)  Strawberry flavour
 • Lipstick (Rimmel London) – Kate Moss 05 – Rosetto. “De beste kleur ever”
 • Tinted lipbalm (Catrice) – One shade Lip Glow.
 • All Matt Plus foundation (Catrice) – 020 Nude beige
 • Concealer stick (MUA) – Light Beige
 • All Matt Plus powder (Catrice) – 010 Transparent
 • Silky Touch Blush (Essence) – 020 Babydoll
 • Blush and powder brush (HEMA)
 • Miss Manga megavolume mascara (l’Oréal Paris) – Black
 • Pump up booster Eye liner waterproof (Miss Sporty) – Black
 • Kohl pencil (HEMA) – Black

De Freedent Chewing gum, zonder suiker voor een frisse adem. Het is een echte verslaving, die kauwgum. Deze kan zeker niet ontbreken in mijn handtas.
Next, mijn Travel Size Edition van Puma. Het is een Eau de toilette. Ik hou enorm veel van deze geur. Het is een frisse, bloemige geur, net zoals een veld vol bloemen in de zomer.

Ik draag niet zoveel felle nagellak, maar in de zomer mag het toch wel dat tikkeltje meer zijn. De rode nagellak van Catrice – 060 Bloody Mary To Go. Ik heb deze altijd in mijn handtas. Wanneer er een nagel niet zo goed meer uitziet, werk ik die gewoon bij op de trein of in de auto.

Ook een stylo, een Disinfect Tube voor mijn handen te wassen en mijn oortjes mogen zeker niet ontbreken. Muziek is zo belangrijk voor mij. Sommige liedjes hebben mooie teksten en die schrijf ik dan op. Wanneer ik een liedje hoor en ik wil de naam weten, schrijf ik enkele woorden op die ik in het liedje hoor. Daarna zoek ik ze op bij Google. 

Last but not least een anti-klitborstel (Kruidvat). Ik heb heel moeilijk haar die altijd in klitten komt. Dus deze borstel is natuurlijk niet te missen. Ik moet brillen dus die moet zeker mee met mij op avontuur.

hope you enjoyed it!

Silke x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s