De start van mijn leven als blogger.

Naam: Silke

xWLuTtUr

Leeftijd: 24 jaar
Verjaardag: 31 oktober
Houdt van: lachen, mensen blij zien/maken, humor en Kevin (meeeeelig)
Kan genieten van: gezellig samen zijn met mijn lief, vrienden en familie, Netflix,…
Gaat graag: naar verschillende plekken op deze wereld (wanderlust).
I want to see the world – Italy – Spain – America – Cuba – Santorini – … etc.  


Een paar jaar geleden begon ik te kijken op Youtube naar verschillende kanalen.
Beauty- Food – Family. Die mensen zijn mijn grote voorbeeld. Ze begonnen met een simpel youtube-kanaal en nu kent bijna heel de wereld hun bij naam. Zij schrijven boeken, bloggen, komen op TV en hebben duizenden fans van over de hele wereld. Door hun ben ik begonnen met deze blog. Zij helpen mij mijn doelen in het leven te bereiken, zoals zij ooit gestart zijn. Ik heb het dan over Zoella, Tanya Burr en andere vlogger/bloggers. Ik geniet ook van alles wat ik meemaak in het leven, zoals een weekendje weg aan zee of nieuwe make-up producten. Ik post ze dan meteen op mijn Social Media en schrijf er wat over. Het begon allemaal met mijn blog op Blogger. Nu wil ik heel graag een stapje verder en post ik al mijn blogposts opnieuw, maar nu bij WordPress. Jippi ♥

Verder hoop ik dat jullie ook genieten van mijn vernieuwde blog en laat gerust een comment achter om mij te laten weten wat je er van vindt.

x

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s